24/7 genieten op het strand – Nederlandse kust

Strand Nederland
Luxus-Urlaub

Slapen op het strand is voor veel mensen de ultieme vorm van genieten. Largo biedt die mogelijkheid op bijzondere plekken aan de Nederlandse kust; in Hoek van Holland en Den Haag (Zuid-Holland) en in Vlissingen (Zeeland).

Luxus-Urlaub

Kilometers lange stranden

De Nederlandse kustlijn telt maar liefst 523 kilometer en kent prachtige, uitgestrekte stranden. Elk strand kent eigen, unieke kenmerken. Waar de een voor rust en een ontspannende wandeling kiest, kiest de ander juist voor de gezelligheid van een van de vele strandpaviljoens, genietend van een frisse cocktail of een ijsje.

Het geluid van de zee op de achtergrond

Iedere strandliefhebber vult zijn verblijf op het strand op zijn eigen manier in, maar één ding hebben ze gemeen; slechts een paar uurtjes op het strand zijn eigenlijk te weinig. Slapen op het strand is de ideale mogelijkheid om ’s ochtends in alle stilte wakker te worden met slechts het geluid van de zee op de achtergrond. Overdag vult het strand zich met strandgangers. Waarop aan het einde van de dag de rust weer terugkeert op het strand en je vanaf je eigen privé terras geniet van het prachtige licht wanneer de zon ondergaat en langzaam achter de zeespiegel verdwijnt.

Urlaub in einer Ferienvilla in Holland
Eindeloze duinen

Eindeloze duinen en machtige schepen

Het strand bij Hoek van Holland is een van de breedste stranden van Nederland en heeft een met recht unieke ligging. Grenzend aan de ene zijde aan de Nieuwe Waterweg en aan de andere zijde het 3,5 kilometer lange strand brengt een bijzondere sfeer. En of u nu de voorkeur geeft aan uitzicht op de Rotterdamse haven en het strand of juist niet. U vindt het hier allebei. De achterliggende duinen kennen tal van vrij toegankelijke fiets- en wandelpaden. Hier geniet u onder meer van de rijke, typische duinflora.

LARGO Beach Villa's Hoek van Holland

Op het strand van Hoek van Holland liggen de Beach Villa's van LARGO Beach Villa’s Hoek van Holland. De 74 geschakelde Beach Villa’s zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, zijn ruim van opzet met twee aparte slaapkamers met aparte bedden en voorzien van alle gemakken.

Bekijk het resort

Relaxen op het strand

LARGO Beach Villa's Hoek van Holland terras
LARGO Beach Villa's Hoek van Holland
Watersport Nederlandse kust

Watersport en vele strandpaviljoens

Het strand is een walhalla voor watersporters. Van surfen en kiten tot paddleboarden en zeilen. Er zijn diverse partijen waar u materialen kunt huren. En wilt u liever niet zelfstandig aan de slag? Dan kan dit uiteraard ook onder leiding van een instructeur.

Na een heerlijk dagje strand, een wandeling of fietstocht door de duinen of een museumbezoek strijkt u neer in één van de strandpaviljoens, restaurants, eetcafés en andere eetgelegenheden die u hier vindt. Ook een terrasje pikken hoort volop tot de mogelijkheden. Voldoende mogelijkheden voor een heerlijke lunch of diner.

Hoek van Holland - Zuid-Holland

Door de centrale ligging van Hoek van Holland valt in de omgeving van LARGO Beach Villa’s Hoek van Holland veel te zien en te beleven. Laat u mee op reis nemen door de drone tour te bekijken en maak kennis met diverse bezienswaardigheden en activiteiten in de directe omgeving van Hoek van Holland.

Luxus-Urlaub

Meeste zonuren

De Zeeuwse stranden zijn erg geliefd. In de zomer trekken veel mensen naar de Zeeuwse kust, maar eigenlijk is het hier het hele jaar genieten, óók in het voor- en najaar. Een populair strand in de provincie met de meeste zonuren, meer dan 2000 uur per jaar, is het Nollestrand. Dit familiestrand ligt aan de monding van de Westerschelde.

LARGO Noordzee Resort Vlissingen

Op het Nollestrand, op een intieme, beschutte plek, staan de nieuwe Beach Houses van LARGO Noordzee Resort Vlissingen. Kinderen kunnen hier rustig en veilig op het strand spelen. Dit resort biedt naast de Beach Houses ook Duinlodges en Urban Villa’s. Stuk voor stuk unieke, sfeervolle accommodaties. De 20 Beach Houses zijn geschikt voor 4 tot maximaal 5 personen en voorzien van alle gemakken. Er is veel aandacht besteed ook een huiselijke, warme sfeer. Dit is goed terug te zien in alle accommodaties.

Bekijk het resort

Het strand & de zee aan uw voeten

LARGO Noordzee Resort Vlissingen Beach Houses
LARGO Noordzee Resort Vlissingen Beach Houses uitzicht
Vlissingen strand

Onderscheiden met Blauwe Vlag

Het Nollestrand is een klein strandje omgeven met duinen en met een dijk afgesloten van het badstrand van Vlissingen. Het heeft daardoor een gezellig en intiem karakter. Het strand is verder onderscheiden met de Blauwe Vlag. Dit is een internationale onderscheiding voor een veilig en schoon strand. 

Vlissingen - Zeeland

De Beach Houses van LARGO Noordzee Resort Vlissingen liggen op het Zeeuwse eiland Walcheren. Dit schiereiland is bijna volledig omringt door stranden. Uiteraard is er nog veel meer te zien en te beleven. Variërend van kunst en cultuur tot shopping en culinair genieten. De drone tour neemt u mee op reis en laat u kennismaken met diverse bezienswaardigheden en activiteiten in de directe omgeving van Vlissingen.

Strandleben

Rust en schoonheid

Eén van de mooiste stranden van Nederland is het Zuiderstrand. Het strand kenmerkt zich door de rust die hier heerst. Er hangt hier een heel relaxte sfeer. Hier geniet je van een weids uitzicht op het brede strand en de Noordzee. Het strand grenst direct aan het voor kitesurfers bekende schiereiland de Zandmotor. Nergens anders vind je in de zomer zoveel kitesurfers bij elkaar. Een lucht vol kites en de Noordzee als hun speelveld zorgen voor een geweldig uitzicht.

LARGO Beach Houses Den Haag

Largo biedt 38 Beach Houses aan op het Zuiderstrand. Nergens in Nederland staan de Beach Houses op zo’n ruime afstand van elkaar, waardoor u veel privacy geniet, Largo biedt twee typen aan: de modernere variant Kijkduin Strandhuisjes en de meer traditionele variant Haagse Strandhuisjes.  De Beach Houses zijn geschikt voor vier tot maximaal vijf personen en voorzien van alle gemakken. 

Bekijk het resort

24/7 genieten aan zee

LARGO Kijkduin Strand Huisjes 4
LARGO Haagse Strandhuisjes 5
Uitwaaien op het strand

Uitwaaien in de winter

In de zomerperiode is het goed vertoeven op het Zuiderstrand, maar ook in de wintermaanden kunt u hier heerlijk uitwaaien. Loop in de richting van Kijkduin of Scheveningen en ontdek één van de mooiste stranden van Nederland. Een tussenstop bij één van de authentieke strandpaviljoens, zoals Suiderstrand of Habana Beach is dan zeker een aanrader.

Kijkduin - Zuid-Holland

Kijkduin, waar de LARGO Beach Houses Den Haag bevinden, leent zich bij uitstek om meerdere uitstapjes te maken, variërend van kunst en cultuur tot shopping en culinair genieten. De drone tour neemt u mee op reis en laat u kennismaken met diverse bezienswaardigheden en activiteiten in de directe omgeving van Den Haag, Kijkduin.

Luxus-Urlaub

Voel de vrijheid

Het strand is een magische plek. De één komt er tot rust, de ander gaat er juist heen voor gezelligheid. De vrijheid van het uren turen over de zee met een drankje in de hand of het warme zand tussen de tenen voelen en genieten van het zonnetje op het gezicht. Lekker wegdromen en genieten van het lichte zeebriesje of juist weer nieuwe ideeën op doen. Wat het ook is, het strand betoverd ons en zorgt voor nieuwe energie. 24/7 op het strand doet ons goed.

Tweede natuur

Windsurfen is mijn tweede natuur

Luisteren naar de zee, de wind lezen, golven overmeesteren: tweevoudig olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe leeft van de elementen en is verslaafd aan het buitenzijn.

Lees het verhaal
Windsurfen is mijn tweede natuur
Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie