Terug naar het overzicht

Castell de Sant Mori

Girona, SpanjeMax. 30 personen. Vanaf €1700 per nacht.
Castell de Sant Mori
Bloemen

Gracieus kasteel

Het historische Castell de Sant Mori is oorspronkelijk gebouwd in de 12e en 13e eeuw en werd in de 15e eeuw grondig gerenoveerd. Dit gracieus geproportioneerde kasteel ligt verscholen in Sant Mori, in de provincie Gerona. Een fantastische plek om te ontspannen.

 

Uitzicht vanuit Castell de Sant Mori
Woonkamer Castell de Sant Mori
Slaapkamer Castell de Sant Mori
Keuken Castell de Sant Mori

Optimaal binnen- en buitenleven

De uitgestrekte woonruimtes van Castell de Sant Mori zijn verdeeld over drie verdiepingen. Het binnenleven loopt hier naadloos over in het buitenleven, zodat u optimaal kunt genieten van het heerlijke klimaat. Er is een prachtig terras met tuin met een overdekte lounge, een BBQ en een zwembad. Het kasteel is geschikt voor 30 personen. 

 • De geschiedenis van het kasteel

  Alle slaapkamers hebben een unieke inrichting en inrichting, geïnspireerd op de geschiedenis van het kasteel.
 • Salvador Dalí

  In het Teatre-Museu Dalí is een museum gewijd aan Salvador Dalí. Een grote collectie van circe 1500 werken van Dalí zijn hier te bewonderen. Het meest bijzondere is wellicht dat de laatste rustplaats van de kunstenaar zich in het museum bevindt.
 • Uitgebreid winkelen

  In de smalle straatjes en steegjes van Gerona zijn tal van kleine leuke en unieke winkeltjes te vinden. Het is aan de Costa Brava één van de weinige plaatsen waar u uitgebreid kunt winkelen.

Bekijk alle voorzieningen

Algemeen

 • Wifi (gratis)

Badkamer

 • Ligbad
 • Badkamer ensuite
 • Privé zwembad

Buiten

 • Tuin
 • Terras

Ligging

 • Nabij strand

Woonkamer

 • Open haard
1 van 13
Terras Castell de Sant Mori
Gedroogde bloemen

Slaperig landelijk

Het slaperige landelijke dorpje Sant Mori heeft slechts 120 inwoners en ligt nabij Figueras, de hoofdstad van de wijk Ampurdan in de provincie Gerona. In Sant Mori heerst absolute stilte. 

Van kathedraal tot origineel Arabisch badhuis

Gerona heeft door haar ligging iets verder van de kust een zeer aangename temperatuur. Het oude stadsdeel ‘Barri Vell’ kent tal van waardevolle bezienswaardigheden. Hier vindt u het prachtige plein Plaça de la Independència, de kathedraal van Gerona, oude stadsmuren en enkele originele Arabische badhuizen. Aan de kade van de rivier de Onyar is het een bont geheel van kleine en soms statige panden die de sfeer van de stad benadrukken. De vele bruggen in de stad zorgen voor buitengewoon mooie uitzichten.

Wilt u Castell de Sant Mori boeken?

Vraag offerte aan

Heerlijk verblijf

LARGO biedt nog meer alternatieven waar u van een heerlijk verblijf kunt genieten, zowel in binnen- als buitenland. Bekijk hieronder een kleine greep uit het diverse aanbod.  

 

Ontdek Largo met uw persoonlijke reiskompas

Met uw gepersonaliseerde reiskompas tonen wij accommodaties die perfect bij uw vakantievoorkeuren passen.