Kijkduin - Zuid-Holland

Kijkduin ligt aan de 11 kilometer lange kustlijn van de gemeente Den Haag en staat bekend om zijn ongedwongen sfeer. Het Zuiderstrand van Kijkduin is één van de mooiste stukken strand van Nederland en hier vindt u LARGO Beach Houses Den Haag.

kijkduin

Zuiderstrand

Onder Hagenaars staat het Zuiderstrand ook wel bekend als het stille strand doordat het er zo rustig en schoon is. Het Zuiderstrand is in de zomer de perfecte plek om te relaxen bij één van de authentieke strandpaviljoens, Habana Beach of Suiderstrand. Schuif in de ochtend aan voor een heerlijk ontbijt en geniet tijdens de zonsondergang van een hapje en een drankje. Laat de zilte lucht van de zee tot u doordringen. 

Watersporten

Naast heerlijk relaxen is het Zuiderstrand ook een perfecte plek voor watersporten. Tussen het Zuidelijk Havenhoofd en golfbreker 39, en tussen golfbreker 35 en 36 bevinden zich twee golfsurfgebieden waar elke surfer aan zijn trekken komt. Voor windsurfers is er tussen golfbreker 24 en 25 een speciaal gebied en kitesurfers kunnen terecht bij golfbreker 37 en tussen golfbreker 23 en 25. Tevens zitten bij strandafslag 10 Kitesurfschool Scheveningen en bij strandafslag 1 Kitesurfschool BLOW gevestigd, waar de beginnende surfers terecht kunnen voor hun eerste lessen. 

kijkduin
kijkduin

Westduinpark

Aan het Zuiderstrand grenst het beschermde natuurgebied het Westduinpark, gelegen tussen Kijkduin en Scheveningen. Het Westduinpark kent een zeer afwisselend landschap waar vele wandel-, fiets- en ruiterpaden te vinden zijn. Langs deze paden zijn de uitgezette Schotse Hooglanders te bewonderen, die vrij rondlopen in het natuurgebied. Het Westduinpark is ideaal om het strand af te wisselen met een ander stukje natuur en deze op een actieve manier te verkennen. 

Scheveningen

Aan de Noordkant van het Westduinpark ligt Scheveningen, de populairste kustplaats van Nederland. Scheveningen heeft net als Kijkduin een lang en breed zandstrand, en staat bekend om haar toeristische trekpleisters. De beroemde Pier van Scheveningen is hiervan de bekendste. De Pier is driehonderd meter lang en beschikt over een aanbod van restaurants, bars, terrassen, winkels en attracties zoals het reuzenrad, bungeejumpen en ziplinen. De Pier is te bereiken via de Scheveningse Boulevard. De Boulevard is 2,5km lang en grenst direct aan het zandstrand van Scheveningen. De Boulevard is perfect om over te struinen en tegelijkertijd te genieten van het mooie uitzicht over strand en zee. Aan de Boulevard en direct aan het strand zijn vele leuke restaurants te vinden, zoals Peukie Beachclub, Mood beach en Oceans Beach House. Het meest bekende gebouw aan de Boulevard is het Kurhaus, een rijksmonument waar men terecht kan voor een dag wellness, Gallery Bell’Arte of een hapje en drankje in het vernieuwde restaurant. 

Scheveningen
kijkduin

Den Haag

Den Haag, mooie stad achter de (Kijk)duinen.. Den Haag wordt ook wel het hart van de Nederlandse democratie genoemd, omdat de Nederlandse regering hier gevestigd is. Een aantal gebouwen zijn ook voor het publiek toegankelijk om te bezichtigen, zoals het Binnenhof en de Ridderzaal. Het Paleis Noordeinde, het werkpaleis van koning Willem-Alexander, is een indrukwekkend gebouw vanaf de buitenkant en zeker de moeite waard om eens langs te lopen.

Kunst & cultuur

Den Haag staat om veel meer dingen bekend als een bijzondere stad. Zo zijn er twee van de bekendste musea van Nederland gevestigd, het Mauritshuis en het Gemeentemuseum, waar een indrukwekkende kunstcollectie tentoongesteld wordt. Ook zijn Panorama Mesdag, het grootste schilderij van Nederland met zijn 120 x 14 meter, en Madurodam, heel Nederland in miniatuur, trekpleisters om met het gezin te bezoeken. 

den haag
kijkduin

Winkelstad

En, last but not least, kan er in Den Haag goed geshopt worden. De Haagse Passage behoort tot de mooiste, nog bestaande winkelgalerijen van Europa waar diverse speciaalzaken gevestigd zijn. De Denneweg, vroeger dé antiekstraat van Den Haag, is een chique en charmante straat waar steeds meer modezaken hun deuren openen. Ook zit in Den Haag één van de bekendste winkelgebieden van Nederland gevestigd, namelijk het Noordeinde. Het Noordeinde staat, naast het Paleis, vooral bekend om de karakteristieke modeboetieks, galeries en antiek- en kunstzaken. 

LARGO Beach Houses Den Haag

Slapen óp het strand, een originele en unieke ervaring. Want wat is er nou mooier dan wakker worden met de zonsopgang en ’s avonds op de veranda genieten van de zonsondergang? Dit kan in de Largo Beach Houses Den Haag, gelegen op het Zuiderstrand. De Beach Houses zijn geschikt voor vier tot vijf personen. Nergens langs de Nederlandse kust hebben strandhuisjes zoveel ruimte rondom als hier in Kijkduin. Geniet van een prachtig uitzicht op het strand en de zee, terwijl u verblijft in een rustig gelegen en vrijstaand luxe strandhuis die van alle gemakken voorzien is. 

Bekijk het resort

24/7 genieten aan zee

LARGO Beach Houses Den Haag
LARGO Kijkduin Strand Huisjes 4
Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie