Terug naar overzicht

LARGO Beach Houses Den Haag

24/7 GENIETEN VAN UITZICHT OP ZEE

Vanuit uw Beach House heeft u prachtig uitzicht op het strand en de zee. De Beach Houses zijn uniek gelegen op het Zuiderstrand, op slechts 10 auto-minuten van het centrum van Den Haag.

In de directe omgeving zijn tal van activiteiten. U vindt er trendy strandtenten & bars. Den Haag, is met recht stad van vrede en recht met het Mauritshuis, het Binnenhof en het Vredespaleis. De stad biedt prachtige winkels op o.a. het Noordeinde. U vindt er diverse zeil- en surfscholen waar u kunt kitesurfen of een catamaran kunt huren. 

Adres

Machiel Vrijenhoeklaan 175
2554 ZZ Kijkduin
Glas in lood
Beeld
Scheveningen strand
Volvo Ocean Race

Scheveningen, een authentiek vissersdorp

Op slechts een paar kilometer van uw beach house ligt de populaire badplaats Scheveningen. Scheveningen staat bekend als een authentiek vissersdorp met haar vele visrestaurants en de heerlijke, verse vis. Hier vindt u ook verschillende musea met vooral échte Scheveningse historische bezienswaardigheden: Museum Beelden aan Zee, Historisch Muzee Scheveningen en Atlantikwall Museum Scheveningen. Een bezoek meer dan waard. 

Slag
Scheveningen

De Pier & vlaggetjesdag

De Pier is één van de meest bezochte plekken in Scheveningen. Eigenlijk is een bezoek aan De Pier een must wanneer u in Scheveningen bent. Een prachtig uitzicht en heerlijk uitwaaien midden op de zee tijdens een wandeling over de boulevard. Ook zijn er diverse, gezellige horecagelegenheden voor een hapje of een drankje. Jaarlijks, in mei/juni, komen de verse Hollandse Nieuwe haringen binnen. Deze dag staat bekend als Vlaggetjesdag. 

Den Haag, mooie stad achter de duinen

Den Haag, mooie stad achter de duinen…. Deze stad, ook wel het hart van onze democratie genoemd, is een bijzondere, veelzijdige stad die het bezoeken meer dan waard is. Den Haag is niet alleen de groenste stad van Europa, maar staat bol van de cultuur. Bezoekt u eens het Noordeinde, ook wel dé kunststraat van Nederland genoemd. Bent u een echte kunstliefhebber? Breng dan ook zeker een bezoek aan het Mauritshuis. In dit museum zijn beroemde kunstwerken van onder andere Rembrandt te bezichtigen. Zo ook het schilderij ‘Meisje met de parel’. Den Haag heeft de meeste musea per vierkante kilometer.  

Binnenhof
Zeilen

Van Volvo Ocean Race en De Parade tot Rrrrollend Den Haag en het Internationaal Whisky festival

Met vele festivals en evenementen het jaar rond is Den Haag dé festivalstad bij uitstek. De stad kent het grootste gratis muziekevenement: Parkpop. Maar ook festivals als jazz in de gracht, Festival Classique, de Volvo Ocean Race, De Parade en Uitmarkt en het WK Beachvolleybal. Geniet van spectaculaire shows tijdens het Vuurwerkfestival Scheveningen. En laat u vervoeren naar een ander continent op de Tong Tong Fair, 's werelds grootste Euraziatische evenement.Naast de grote, bekende festivals staat Den Haag tevens bol van de bijzondere, kleine evenementen. Elk weekend is er wel ergens een verrassend muziekevent, een hip foodfestival of een gezellig buurtfeest te bezoeken. 

Habana Beach & Suiderstrand

Aan het prachtige strand, op steenworpafstand van uw beach house, liggen twee prachtige strandpaviljoens: Habana Beach & Suiderstrand. U geniet de gehele dag van de volle zon dankzij de gunstige locatie van de paviljoens. De restaurants beschikken over een uitgebreid buitenterras, maar binnen vertoeven is ook geen probleem. ’S Ochtends wakker worden met een heerlijk ontbijtje, in de middag lekker lunchen of ‘s avonds genieten op het terras van de ondergaande zon. 

Strand tent
Duinen

Staaltje van innovatie: de Zandmotor

Voor de kust is de Zandmotor aangelegd. Dit is een schiereiland van opgespoten zand dat zich de komende jaren door wind, golven en stroming verspreidt over de Zuid-Hollandse kust. Het vormt nieuw strand en duin, dat ons tegen de zeespiegelstijging beschermt en extra ruimte voor natuur en recreatie biedt. Nederland maakt met deze innovatieve manier van kustbescherming wereldwijde faam.

Ervaar het ultieme vakantiegevoel

Nergens langs de Nederlandse kust hebben beach houses zoveel ruimte rondom als in Den Haag en geven deze volop ruimte aan de natuur voor duinvorming. Ruimte en rust aan het Haagse strand, plezier voor jong en oud. 

 • Een met de natuur

  Een unieke ervaring, slapen óp het strand. Bewonder de zonsondergang, beleef de getijden.
 • The place to be

  Op steenworp afstand van uw beach houses bevinden zich vele strandtenten waar u terecht kunt voor een hapje of drankje. De strandpaviljoens zijn gezellig, sfeervol en de place to be om lekker te ontspannen op het strand
 • Extreme Sports

  Op dagen met een redelijke wind zijn hier vele watersporters actief. Gaat u zelf aan de slag of bekijkt u vanaf het strand de extreme moves die de waaghalzen onder de kitesurfers maken op het water.
1 van 14
Stad
Cocktail

Onze gasten geven LARGO Beach Houses Den Haag gemiddeld een
9,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1097 beoordelingen.

Anoniem

16 oktober 2020
10

Fijne plek op het strand, prima faciliteiten & service.

 • Accommodatie
  Accommodatie: 100
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 90
 • Luxe
  Luxe: 90
 • Onderhoud
  Onderhoud: 100
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 100
 • Receptie
  Receptie: 100

Anoniem

26 oktober 2021
8
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 80
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 80
 • Receptie
  Receptie: 80
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 80
 • Onderhoud
  Onderhoud: 80
 • Accommodatie
  Accommodatie: 80
 • Luxe
  Luxe: 70

Anoniem

26 oktober 2021
9
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 90
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 90
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 70
 • Onderhoud
  Onderhoud: 80
 • Accommodatie
  Accommodatie: 90
 • Luxe
  Luxe: 70
Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie