Rust, ruimte & ontspanning

In het uiterste zuidwesten van Nederland, aan de Zeeuws-Vlaamse kust, krijgen rust, ruimte en ontspanning echt betekenis. Dat geldt ook zeker voor de premium verblijven van LARGO De Parade.

Adres

Duinzicht 1
4506 GV Cadzand-Bad
België

De Parade 

De exclusieve en luxe villa’s op LARGO De Parade Cadzand-Bad zijn geschikt voor 14 personen. Het riante perceel is gelegen op het zuiden. De villa’s zijn gebouwd in typische Knokke stijl en hebben 7 slaapkamers, een ruime keuken en zithoek en een sauna.

Goed om te weten

Voor groepen hanteren wij een waarborgsom van € 500,- per persoon. De parkreceptie zal hierover contact met u opnemen alvorens de boeking definitief wordt gemaakt.

In verband met de huidige COVID-19 situatie mogen met ingang van 20 augustus 2020 geen feesten en/of evenementen in de accommodaties gehouden worden. Voor de woning geldt een maximale bezetting van het aantal personen waarvoor de villa geboekt wordt. Groepen of grotere gezelschappen zijn niet toegestaan. Het verbod op feesten en/of evenementen geldt voor zowel bestaande als toekomstige reserveringen en tot het moment dat een versoepeling van maatregelen op kan treden. Hiermee respecteren we zowel uw veiligheid en gezondheid als die van onze medewerkers.

CULINAIR NAAM HOOGHOUDEN

Op culinair niveau heeft Zeeuws-Vlaanderen een naam hoog te houden. Zeeuws-Vlaanderen telt maar liefst vijf sterrenrestaurants, waaronder in de directe omgeving van Cadzand: AIRrepublic (*), Cadzand (*), Spetters, Breskens (*), La Trinité, Sluis (**) en Restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat (**). Zeeuws-Vlaanderen staat op culinair gebied duidelijk op de kaart, ook internationaal. Wij reserveren graag een plaats voor u in één van de restaurants van uw keuze. 

INTERNATIONALE LUCHTHAVEN VOOR VOGELS

Het Zwin is een natuurgebied bij de monding van de Westerschelde bij Cadzand-Bad. Het gebied heeft een oppervlakte van 75 hectare en staat rechtstreeks met de zee in verbinding. Hier vindt men nog grote oppervlakten aan zeekraal en lamsoor welke dagelijks door vele koks culinair verwerkt worden.

Krab

Het gebied kent een bijzondere vogel- en plantenrijkdom. Jaarlijks landen er in het Zwin vele duizenden vogels om er te broeden, te overwinteren of naar voedsel te zoeken. Het is een voortdurend komen en gaan van vogels. Het Zwin is tevens bijzonder omdat er een natuurlijke overgang te zien is van de ene biotoop in de andere: strand & duinen enerzijds en strand, slikken & schorren anderzijds.

GOLF

Op een unieke locatie, op een steenworp afstand van de schitterende zandstranden en natuurgebied 'het Zwin', kunt u op de nieuw aangelegde golfbaan van Shortgolf Cadzand-Bad een uitdagende 9-holes ronde shortgolf spelen. Tijdens het golfen kunt u genieten van prachtige vergezichten. 

Winkel

DE MEEST MONDAINE STAD VAN DE BENELUX

Knokke, een chique badplaats aan de Vlaamse kust, ook wel de meest mondaine stad van de Benelux genoemd, is bij velen in trek om zijn lange boulevard, de drukbezochte winkelstraten met honderden boetiekjes, de ruim 250 restaurants en het uitgaansleven.

Het betreft de stad van de schitterende auto’s, prominente winkels, culinaire hoogtepunten, mooie beach clubs waar het draait om joie de vivre waar men zich aan de Cote d’Azur waant en men in plaats van chocolade, pralines eet van Chocolatier M. De meervoudig onderscheiden chocolatier David Maenhout die pralines maakt met uiteenlopende ingrediënten als kruidnagel, tonka, sake en tijm.

Culinair dineren

KNOKKE-HEIST BRUIST 

De golven in het bijzonder, maar ook en misschien vooral de sportievelingen op de golven. Windsurfen, kitesurfen, zeilen, ... de stranden nodigen uit tot recreatief genieten.Zes watersportclubs bieden u de mogelijkheid en optimale omstandigheden om te watersporten. Het uitgebreide aanbod biedt voor elk wat. Van catamaranzeilen, kitesurfen, windsurfen, golfsurfen, SUP-boarding, raften, kajakpolo, strandzeilen, zeilen en beachkiten tot zeehonden spotten, een powerboat huren, het spelen van een Lakeside Game of met uw eigen boot aanleggen, het kan hier allemaal. 

EIGENZINNIG GENT 

Gent ademt geschiedenis en biedt u een boeiende cultuurcocktail tot aan de rand gevuld met trendy en modern stadsleven. Gent is de stad voor levensgenieters, een stad op mensenmaat. Gent kent veel belangrijke evenementen: Gent Jazz en het Festival van Vlaanderen maken Gent tot Unesco wereldmuziekstad.

Kasteel
Kerk Ongeschroeide Karmelieten Gent

Gent is ook een stad met veel historie. Het Lam Gods van de gebroeders van Eyck, onthuld in 1432, wordt wereldwijd erkend als artistiek hoogtepunt, één van de meest invloedrijke schilderijen ooit gemaakt. Het ‘Gravensteen’, een burcht met een zeer bewogen geschiedenis, nauw verweven met de complexe en vaak woelige politieke en sociale historiek van de stad en de enige overgebleven middeleeuwse waterburcht met een vrijwel intact verdedigingssysteem in Vlaanderen.

U hoeft Gent niet te verlaten om u in Zuid-Frankrijk te wanen. In de binnentuin van de St.-Pietersabdij vertoeft u tussen de lavendel en de wijnranken.

GEZONDE ZEELUCHT

De kust is de ideale plaats om tot rust te komen. Het is dus niet vreemd dat u juist hier diverse mogelijkheden vindt voor een dag wellness. De gezonde zeelucht, gecombineerd met de faciliteiten van wellness zorgen ervoor dat lichaam en geest in balans komen. Wij helpen u graag met het verzorgen van een arrangement op maat.

Stenen

Uitgestrekte natuur & een bourgondische leefstijl

De aantrekkingskracht van de omgeving van Cadzand-Bad zit in de combinatie van de uitgestrekte natuur met de bourgondische leefstijl.

 • Knokke

  De meest mondaine stad van de Benelux
 • Eigenzinnig Gent

  Gent, stad voor levensgenieters, een stad op mensenmaat
 • Natuurgebied het Zwin

  Internationale luchthaven voor vogels
1 van 21
Omgeving Largo De Parade strand

Onze gasten geven LARGO De Parade Cadzand-Bad gemiddeld een
9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 191 beoordelingen.

Anoniem

28 augustus 2020
9

Een fantastische woning

 • Accommodatie
  Accommodatie: 90
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 80
 • Luxe
  Luxe: 90
 • Onderhoud
  Onderhoud: 70
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 90
 • Receptie
  Receptie: 70

Anoniem

26 oktober 2021
8
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 80
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 80
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 90
 • Onderhoud
  Onderhoud: 90
 • Accommodatie
  Accommodatie: 100
 • Luxe
  Luxe: 80
 • SuitePad
  SuitePad: 70

Acm Van Dongen

25 oktober 2021
8
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 80
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 70
 • Receptie
  Receptie: 70
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 80
 • Onderhoud
  Onderhoud: 80
 • Accommodatie
  Accommodatie: 80
 • Luxe
  Luxe: 70
 • SuitePad
  SuitePad: 10
Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie