Terug naar overzicht

LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer

Engelse stijl aan het Veerse Meer

Aan de rand van het Veerse Meer, vlakbij het dorpje Kamperland, ligt LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer. Op het landgoed is gekozen voor een samenspel tussen natuur en wonen. Het geheel is uitgevoerd in typisch Engelse stijl, wat voornamelijk terug komt in het statige appartementencomplex. In combinatie met een prachtige waterpartij, een ruime diversiteit aan bomen en planten en klassieke en moderne recreatiewoningen vormt dit een rustgevend geheel.

Adres

Camperveer 1-26
Kamperland
Camperveer
Camperveer
Camperveer
LARGO Harbour Village Veerse Meer Veere

Villa Helena

Het statige appartementengebouw, Villa Helena, bevindt zich aan de rand van de grote waterpartij. De stijl vindt zijn oorsprong in De Romantiek, begin negentiende eeuw. De drie verschillende verdiepingen hebben ieder twee appartementen. Het terras is op het zuiden gevestigd en met zicht op de waterpartij kunt u hier heerlijk genieten.

Villa’s

Slechts een klein gedeelte van LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer is beschikbaar gesteld voor villa’s en appartementen. Er is dan ook, naast Villa Helena, slechts plaats voor 15 villa’s. Door de ruime kavels gaan de villa’s op in het geheel van het landgoed. De villa’s zijn comfortabel en luxe ingericht, waardoor u ontspannen, in alle vrijheid, rust en ruimte, kunt genieten.

Goed om te weten

Voor groepen hanteren wij een waarborgsom van € 500,- per persoon. De receptie zal hierover contact met u opnemen alvorens de boeking definitief wordt gemaakt.

In verband met de huidige COVID-19 situatie mogen met ingang van 20 augustus 2020 geen feesten en/of evenementen in de accommodaties gehouden worden. Voor de woning geldt een maximale bezetting van het aantal personen waarvoor de villa geboekt wordt. Groepen of grotere gezelschappen zijn niet toegestaan. Het verbod op feesten en/of evenementen geldt voor zowel bestaande als toekomstige reserveringen en tot het moment dat een versoepeling van maatregelen op kan treden. Hiermee respecteren we zowel uw veiligheid en gezondheid als die van onze medewerkers.

LARGO Harbour Village Veerse Meer Veerse Meer

Uniek natuurgebied

Het Veerse Meer kent vele mogelijkheden. Het is aan te raden om zeker een tocht te maken naar één van de vrij toegankelijke eilandjes in het gebied. Als u geluk heeft spot u zeehonden, reeën of zeldzame vogelsoorten. Ook aan de randen van het Veerse Meer kunt u goed vertoeven. Maak een lange wandeling langs de overs of geniet op één van de stranden. Het water in het Veerse Meer is brak met een schommelend zoutgehalte. Dit komt door het in laten van zout water vanuit de Oosterschelde. Het maakt het Veerse Meer op die manier als natuurgebied uniek en zeldzamer wordende diersoorten als Zuiderzeekrabbetjes, trompetkalkkokerwormen en palingbrood floreren uitstekend.

Watersport

Het Veerse Meer kent uiteenlopende watersportmogelijkheden. Er zijn meerdere grote jachthavens in het watergebied, maar een prachtige tocht met een boot is niet het enige wat u kunt ondernemen. Wanneer u actief bezig wilt zijn kunt u ook duiken, waterskiën, zwemmen, surfen en bijvoorbeeld wakeboarden. Het is verder een ideale plek voor duikers en surfers vanwege het ontbreken van eb en vloed. Het water is helder, waardoor u de oesters op de bodem kunt zien liggen.

LARGO Harbour Village Veerse Meer Watersport
LARGO Harbour Village Veerse Meer Zilte zaligheden

Genieten van Zeeuwse zaligheden

In menig restaurant in Zeeland kunt u genieten van de zilte, Zeeuwse zaligheden, zoals oesters, Oosterscheldekreeft en mosselen. Wanneer u culinair wilt genieten kunt u in Zeeland op vele plaatsen terecht. De provincie telt namelijk het grootste  aantal sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking, waardoor een culinaire verrassing altijd dichtbij is. Tijdens een bezoek aan één van de sterrenrestaurants zult u ongetwijfeld de Zeeuwse lekkernijen aantreffen in de fascinerende gerechten. De Zeeuwse topkoks verwerken de streekproducten graag in hun hoogstandjes.

Glorietijd van machtige handelsstad

In Veere kunt u heerlijk ronddwalen en alle oude straatjes en monumenten ontdekken die herinneren aan de glorietijd van wat ooit een machtige handelsstad was. Een paar kilometer verderop ligt het vissersdorp Arnemuiden. In deze charmante plaatst loopt een gedeelte van de bevolking uit traditie nog altijd in klederdracht.

LARGO Harbour Village Veerse Meer Veere
LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer Strand

Uitgerekte stranden

Gelegen op het prachtige Noord-Beveland heeft u op LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer vele mooie stranden binnen handbereik. Onder andere het brede Banjaardstrand zal tot uw verbeelding spreken. Tijdens de zomer kunt u hier genieten van de heerlijke Zeeuwse zon met een verkoelende bries, terwijl u in de andere seizoen een verfrissende wandeling kunt maken.

Genieten van natuur

LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer is gelegen op een ruim opgezet landgoed, aan de rand van Het Veerse Meer. Een perfecte plek om te genieten van de natuur om u heen. Maak een wandeling langs het Veerse Meer of op één van de schoonste en breedste stranden van Nederland. Of verken historische plaatsen, zoals Veere en Middelburg. Met een stad als Antwerpen dichtbij, vele mogelijkheden om de watersport te beoefenen op  het Veerse Meer en  ook de zee en strand op korte afstand heeft u alles om er een uitstekend verblijf van te maken.

 • Eén met de natuur

  Slecht 3% van het landgoed van LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer mag worden voorzien van villa’s en appartementen. De grote waterpartij en de groene omgeving zorgen voor een schitterend geheel welke volledig opgaat in de natuur.
 • Watersport op het Veerse Meer

  Het ontbreken van eb en vloed zorgt er voor dat het Veerse Meer als de watersport hotspot van Zeeland. Op het Veerse Meer kunt u onder andere zeilen, surfen, duiken, waterskiën, kanovaren en zwemmen.
 • De Romantiek

  De bouw van de het statige appartementengebouw is in Engelse stijl en vindt zijn oorsprong in De Romantiek. De combinatie met de moderne bouw van de villa’s zorgt voor een mooi schouwspel.
1 van 9
LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer Wolkenveld boven Veerse Meer
bestemming

Onze gasten geven LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer gemiddeld een
8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 205 beoordelingen.

Anoniem

18 augustus 2020
9

Prachtige locatie !! Dichtbij Veerse meer en accomodatie is super.. Kortom echte aanrader

 • Accommodatie
  Accommodatie: 100
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 90
 • Luxe
  Luxe: 80
 • Onderhoud
  Onderhoud: 90
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 90

Vogelzang

26 oktober 2021
7
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 70
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 70
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 60
 • Onderhoud
  Onderhoud: 70
 • Accommodatie
  Accommodatie: 80
 • Luxe
  Luxe: 70
 • SuitePad
  SuitePad: 70

Anoniem

25 oktober 2021
9
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 90
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 80
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 90
 • Onderhoud
  Onderhoud: 90
 • Accommodatie
  Accommodatie: 90
 • Luxe
  Luxe: 90
 • SuitePad
  SuitePad: 100
Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie