Terug naar overzicht

LARGO Noordzee Resort Vlissingen

HET STRAND & DE ZEE AAN JE VOETEN EN DE GEMAKKEN VAN DE STAD BINNEN HANDBEREIK

De nieuwe duinlodges en urban villa’s van LARGO Noordzee Resort Vlissingen zijn gelegen aan de voet van de duinen en de boulevard van Vlissingen. Op de grens tussen stad en strand, op het snijpunt van natuur en cultuur, bevinden zich de villa’s en lodges.

Adres

Burgemeester van Woelderenlaan 1
4382 CL Vlissingen
Luxus Ferienhaus am Meer

DUINLODGES

De ‘beach-style’ lodges zijn gedrapeerd tegen het duin van de 2 kilometer lange boulevard. De enige boulevard in Europa pal op het zuiden. Aan de andere kant van het duin, bevinden zich letterlijk op een steenworp afstand maar liefst zes stranden, de karaktervolle stad Vlissingen met tal van faciliteiten en evenementen en het Nollestrand, gelegen in een fraaie lagune. Met de voeten in het duinzand, midden in de natuur en tóch in de stad.

URBAN VILLA'S

De ‘urban’ villa’s zijn volledig gericht op het zuiden en dus vol georiënteerd op de zon. De kenmerkende halfronde kapvorm van de villa’s is bedekt met mos sedum dat een natuurlijke isolatielaag vormt. En een fraaie groene ‘buffer’ richting de stad. Wakker worden met zicht op het groen van de duinrand. De zilte lucht van de zee dringt de slaapkamer van uw Urban Leisure Villa binnen. De zon schijnt haar eerste ochtendstralen over het randje van de boulevard naar binnen. Het begin van een heerlijke dag.

BEACH HOUSES

De Beach Houses zijn gelegen op het rustige en gezellige Nollestrand. Het strand heeft de internationale onderscheiding van de ‘Blauwe Vlag’ ontvangen, wat staat voor een veilig en goed schoongehouden strand. Wakker worden in een Beach House krijgt met het uitzicht over de zee en het strand een nieuwe dimensie en tijdens een heerlijke zwoele avond kunt u de zon zien ondergaan. In alle rust genieten en ontspannen in uw Beach House.

VLISSINGEN

Vlissingen, een bruisende stad met maritiem karakter en verleden. Een historie die vele eeuwen teruggaat, zelfs tot het jaar 620. Ongepolijst en kleurrijk, met strand en boulevard op een paar minuten lopen van de binnenstad, waar monumentale pleintjes en moderne architectuur elkaar afwisselen. Hier geniet u van het brede aanbod van restaurants, brasseries en cafés. Bioscopen en musea zoals het Arsenaal.

ZEESAFARI

Maak een indrukwekkende Zeesafari over de Scheldemonding vanuit Vlissingen. U vaart over één van de drukst bevaren scheepvaart routes ter wereld. Hierbij passeert u de grootste zeeschepen en ziet u natuurlijk de zeehonden op de zandplaten. 

Kunst

FILM BY THE SEA

Film by the Sea is een festival voor film en literatuur en al sinds 1999 een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Inmiddels komen jaarlijks ruim 46.000 bezoekers naar de havenstad Vlissingen om zich tien dagen lang onder te dompelen in het beste wat film en boek te bieden hebben. Zo worden er bekende en minder bekende films en documentaires getoond, competities gehouden, lezingen, colleges en concerten gegeven.

De unieke locatie aan zee en het verrassende programma maken Film by the Sea het bezoeken waard. Met het programma Film by the Sea door het Jaar, wordt daarnaast elke week een bijzondere film wordt vertoond. 

WHISKY BY THE SEA

In september is elk jaar in het Arsenaal Theater een grote proeverij van meer dan 500 whisky’s. Whiskyimporteurs komen bijeen om de geïnteresseerde bezoekers kennis te laten maken met hun producten of om de meer gevorderden de diepere geheimen van het whiskymysterie te laten ontdekken. Ook kunt u een van de bijzondere masterclasses volgen, waarbij een erkend connaisseur dieper ingaat op smaak, distilleerproces of herkomst. 

Distillerie
Foodhall

CUISINE MACHINE 

Cuisine Machine is een bijzondere interactieve eetexpositie dat elk jaar kan rekenen op zo’n 20.000 bezoekers. In het maritieme hart van Vlissingen, op het terrein van de voormalige scheepswerf De Schelde vindt u in de maand juni tientallen foodtrucks, bands, DJ’s, een zweefmolen, wijncursussen en een hoop ander vertier. 

FIETS & VEERPONT

Ontdek Zeeland én Vlaanderen met Westerschelde Ferry. Een mooiere oversteek tussen Vlissingen en Breskens is er niet. De Westerschelde Ferry is bestemd voor voetgangers, fietsers en bromfietsers. De veerboten van Fast Ferries die tussen Breskens en Vlissingen varen zijn snel en comfortabel. De overtocht duurt maar 20 minuten en onderweg heeft u een prachtig uitzicht op de kust van Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Op de Westerschelde varen grote zeeschepen richting Antwerpen en u ziet mooie zeiljachten uit de jachthavens van o.a. Breskens en Vlissingen.

 

Schip
Culinair dineren

ETEN & DRINKEN AAN ZEE

Zeeland is een absolute uitblinker op het gebied van Michelin sterrenrestaurants en telt meer Michelin-sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking dan waar dan ook. De Michelin-ster wordt uitgereikt aan restaurants die uitblinken op zeer goede kwalitatieve keuken en correcte bediening en geldt als belangrijke waardebepaling voor de gastronomische kwaliteit. In een omgeving met de meest vruchtbare landbouwgrond en zee aan alle kanten, is het niet verwonderlijk dat Zeeland ongekend veel culinaire hoogstandjes te bieden heeft. Heerlijke oesters, kreeften en volop vis; de topkoks in Zeeland verwerken ze tot de mooiste creaties. U bent dus verzekerd van een culinaire avond vol smaaksensatie. 

In de directe nabijheid van LARGO Noordzee Resort Vlissingen bevinden zich diverse Michelin-sterrenrestaurants, zoals: De Kromme Watergang ** en Spetters *. 

BEZIENSWAARDIGHEDEN & ACTIVITEITEN

Voor de liefhebber van geschiedenis & architectuur biedt Vlissingen diverse bezienswaardigheden, zoals o.a. Panorama Walcheren in de oude machinefabriek, Het Arsenaal, de Oranjemolen, de Belgische loodshuizen, de Gevangen Toren, de Watertoren, het Beeldenhuis, het Lampsinshuis, het Maritiem MuZEEum Zeeland, het Keizersbolwerk, Het Beursgebouw, Uncle Beach en de Timmerfabriek. Maar ook op nautisch, culinair & event gebied heeft de stad veel te bieden.

 • Zee

  Op 250 meter van het brede zandstrand met een Blauwe Vlag
 • Op het snijpunt van natuur & cultuur

  Het beste van beide werelden combineren: het stadse karakter van Vlissingen, stad aan zee, en de oneindige mogelijkheden van het strand, de zee en Walcheren als groene achtertuin. Cultuur & shoppen op loopafstand. Where the sea meets the city.
 • Culinair Genieten

  Diverse toprestaurants in de direct nabijheid
1 van 12

Onze gasten geven LARGO Noordzee Resort Vlissingen gemiddeld een
8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1395 beoordelingen.

Anoniem

16 oktober 2020
10

We hebben een fijne vakantie gehad en hebben niets gemist.

 • Accommodatie
  Accommodatie: 90
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 80
 • Luxe
  Luxe: 100
 • Onderhoud
  Onderhoud: 90
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 90
 • Receptie
  Receptie: 90

Felicity Eugenio

26 oktober 2021
10
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 100
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 100
 • Receptie
  Receptie: 100
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 100
 • Onderhoud
  Onderhoud: 100
 • Accommodatie
  Accommodatie: 100
 • Luxe
  Luxe: 100

Daniëlle Huijbregtse

25 oktober 2021
9
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 90
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 90
 • Receptie
  Receptie: 80
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 90
 • Onderhoud
  Onderhoud: 80
 • Accommodatie
  Accommodatie: 80
 • Luxe
  Luxe: 80
 • SuitePad
  SuitePad: 90
Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie