Terug naar overzicht

LARGO Suites Wijngaerde Domburg

LARGO Suites Wijngaerde Domburg

Binnenkort nieuw in het LARGO aanbod

In hartje Domburg is LARGO Suites Wijngaerde Domburg gevestigd. Deze mondaine badplaats kent een rijke geschiedenis en was een pleisterplaats voor kunstenaars en adel. De combinatie van prachtige stranden, schitterende landschappen en bijzondere winkels maken het een unieke locatie. 

Adres

Domburg
Resort LARGO Suites Wijngaerde Domburg
Resort LARGO Suites Wijngaerde Domburg Appartement
Resort LARGO Suites Wijngaerde Domburg Zijaanzicht
Resort LARGO Suites Wijngaerde Domburg Slaapkamer

Suites

De Suites van LARGO Suites Wijngaerde Domburg bevinden zich in het centrum van de gezellige badplaats Domburg, op loopafstand van het strand en de zee. De ruim opgezette Suites met balkon zijn van alle luxe voorzien en liggen op een unieke locatie waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. De Suites zijn volledig gerestyled en kennen elk een eigen karakter, stijlvol, luxe, uniek. Heerlijk genieten van de opkomende zon vanuit uw eigen suite, uren wandelen op het strand of shoppen in de rustieke winkelstraat van Domburg.

Kuuroord voor velen

Het pittoreske en mondaine Domburg is schitterend gelegen aan mooie stranden en prachtige landschappen. Al sinds het midden van de 19e eeuw is Domburg een kustplaats en daarmee de oudste van Zeeland. De combinatie van de verfrissende zeelucht en een bos- en duingebied dat zich ver uitstrekt zijn uniek. Domburg kent ook een rijke geschiedenis als kuuroord, wat in de vorige eeuw begon. Eén van de eerste, bekende personen die hun toevlucht zochten naar Domburg vanwege het heilzame klimaat was de beroemde arts Dr. Mezger, waarna vele vorstelijke personen Domburg volgden. Het is nog steeds mogelijk om een kuur te nemen.

Kuuroord voor velen
Begeven in sferen van kunstzinnigheid

Begeven in sferen van kunstzinnigheid

De schitterende hemel, pure lucht en helend zeewater heeft er voor gezorgd dat vele kunstenaars hun weg vonden naar Domburg. Aan het begin van de 20e eeuw hebben verschillende bekende schrijvers, componisten en schilders, zoals Jan Toorop en Piet Mondriaan hier inspiratie opgedaan. In het duingebied vindt u de Domburgse Piet Mondriaanroute. Hier ontdekt u de vele locaties waar de kunstenaars in Domburg over schilderde. 

Golfen in een unieke omgeving

Als golfliefhebber kunt u in Domburg in een unieke omgeving een balletje slaan. Bij de Domburgsche Golf Club speelt u op een schitterende en bosrijke locatie. Velen vinden dit één van de mooiste 9-holes banen van Nederland. Het is tevens ook de enige echte ‘links’ baan van Nederland. Vanaf de eerste afslag kunt u de schitterende landschappen van Walcheren en de Noordzee aanschouwen. Door de aanwezige natuurelementen is iedere ronde uitdagend. De baan in Domburg kent een rijke geschiedenis. In 1914 was de opening van de Domburgsche Golf-links. De tweede wereldoorlog heeft een grote impact gehad op golfbaan. De bomkraters die gevormd werden, zijn nu een karakteristiek onderdeel van de baan als grasbunkers.

Golfen in een unieke omgeving
Uitgerekte stranden

Uitgerekte stranden

Op loopafstand van LARGO Suites Wijngaerde Domburg vindt u uitgerekte stranden waar u heerlijke wandelingen kunt maken of in de volle zomer verkoeling kunt halen in de zee. De nabijgelegen stranden van Oostkapelle hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Het strand bij Oostkapelle werd in 2016 en 2017 uitgeroepen tot Schoonste Strand van Nederland.

Een zee aan mogelijkheden

Wanneer u verblijft in LARGO Suites Wijngaerde Domburg kunt u alle kanten uit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heerlijk ontspannen op de vele stranden of in de koele bossen, de historie ontdekken van Domburg of een dag shoppen in de badplaats.

  • Kustplaats

    Uitgerekte stranden en de schitterende Noordzee bevinden zich op loopafstand.
  • Domburg kunstzinnig

    De rijke geschiedenis van kunstenaars is terug te vinden in de badplaats.
  • Kuuroord

    Mondain Domburg is voor velen een kuuroord.
1 van 5
Resort LARGO Suites Wijngaerde Domburg
Slider LARGO Suites Wijngaerde Domburg
Artist Impression LARGO Suites Wijngaerde Domburg Master bedroom
Artist Impression LARGO Suites Wijngaerde Domburg Woonkamer
Artist Impression LARGO Suites Wijngaerde Domburg Slaapkamer
Artist Impression LARGO Suites Wijngaerde Domburg Living