Een last minute vakantie met luxe faciliteiten

Op het laatste moment nog even uw koffers pakken en een paar dagen van de rijke Nederlandse natuur genieten? Het kan allemaal wanneer u een last minute vakantie in een luxe accommodatie van Largo boekt. Of u nu een snel weekendje weg wilt met uw partner of een week lang door de duinen wilt wandelen met uw gezin: de luxe vakantieparken van Largo zijn altijd een ideale bestemming. U vindt onze accommodaties op de mooiste plekken van Nederland. Zo beleeft u een luxe vakantie in Zeeland of een zorgeloze last minute vakantie in Zuid-Holland. Dankzij onze uitstekende service en moderne vakantievilla's geniet u tijdens uw last minute vakantie van luxe en comfort.

Watervilla

De moderne accommodaties van Largo

Wanneer u een last minute vakantie met luxe faciliteiten wilt boeken, bent u meer dan welkom in onze watervilla's, duinlodges, penthouses en beach houses. Wij bieden enkel bestemmingen aan of in de directe nabijheid van het water aan, zodat u van een mooi uitzicht over de golvende zee of een rustig meer geniet. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken, zoals een moderne keuken, een luxe loungebank, een smart-tv en draadloos internet. Tijdens uw last minute vakantie in een luxe villa heeft u een eigen tuin of een groot balkon met uitzicht op de omliggende natuur. Ieder luxe vakantiehuis heeft ook iets unieks te bieden, van een eigen jacuzzi tot een regendouche of stoomcabine. Zo brengt u uw last minute vakantie in luxe door.

Unieke service op maat

Een van de belangrijkste kwaliteiten van Largo is onze uitstekende service. Ons verhaal begon in 2014 en vanaf het eerste moment hebben wij ons ingezet voor luxe vakanties in Nederland waarbij u helemaal ontzorgd wordt. Wij regelen daarom alles voor u, van een masseur aan huis tot een privé-kok die een uitgebreid diner voor u bereidt. Wilt u het Veerse Meer verkennen tijdens een bootexcursie of met een gids door de Hollandse Duinen wandelen? Wij boeken de excursie en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Uiteraard geniet u tijdens uw last minute vakantie van luxe voorzieningen zoals zachte badhanddoeken, een mooi opgemaakt bed en een brandschone accommodatie.

Veerse Meer
Luxus-Strandhaus

Genieten op de mooiste bestemmingen

Onze luxe vakantieparken zijn op de mooiste plekken van Nederland te vinden, van Zeeuwse meren tot de Zuid-Hollandse kustlijn. Zo kunt u een last minute vakantie in een luxe vakantievilla boeken bij Largo Noordzee Résidence Dishoek. Geniet van de kleinschalige opzet, wandel naar het Noordzeestrand van Koudekerke en trakteer uzelf op Zeeuwse mosselen. Bent u op zoek naar een last minute vakantie in een luxe watervilla aan het Veerse Meer? Ervaar dan de rust bij Largo De Veerse Wende, waar u boottochten over het water maakt en vogels spot in het Veerse bos. Brengt u liever uw last minute vakantie in luxe door in Zuid-Holland? Voel dan het zachte zand onder uw voeten bij Largo Beach Villa’s Hoek van Holland. Hier slaapt u op het strand, waardoor u op ieder moment van de dag uitkijkt over de golvende zee. Dat maakt uw last minute vakantie met luxe faciliteiten onvergetelijk.

Luxus-Urlaub

Een last minute luxe vakantie met Largo

Heeft u zin in een last minute vakantie in luxe duinlodges, beach houses of penthouses? Bij Largo is het altijd mogelijk om in alle luxe aan het water te overnachten. Deel mooie verhalen met uw dierbaren, terwijl u onder het genot van een glas wijn de zon in de zee ziet zakken. Tegelijkertijd liggen rijke natuurgebieden zoals het Zwin, de Manteling van Walcheren en de Duinen van Oostvoorne altijd in de buurt. Geniet van een luxe vakantie met een fijne last minute aanbieding, zodat u binnen de kortste keren over het strand wandelt of de oude vissersdorpen van Zeeland verkent. Wat uw wensen ook zijn, u beleeft het tijdens een last minute vakantie in luxe accommodaties van Largo.

Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie