Doe nieuwe energie op tijdens uw luxe weekend weg aan zee

Er zijn van die plekken waarvan u gelijk weet: hier wil ik voorlopig niet meer weg. Bestemmingen die u bij een eerste aanblik al doen ontspannen en wegdromen. Dit zijn precies de vakanties die we u bij Largo bieden. Zodat u vanaf het moment dat u aankomt voor uw luxe weekend weg aan zee gelijk kunt beginnen met genieten. In onze vakantieresorts bent u even volledig weg uit de drukte en maakt u uw hoofd leeg in een luxe vakantievilla met alles erop en eraan. De meeste van onze accommodaties liggen dicht bij het water, het strand of de zee. Zo zijn wij niet alleen volop vertegenwoordigd in de zonnige provincie Zeeland, maar ook in het levendige Zuid-Holland. Waar u uw luxe weekend weg aan zee ook doorbrengt, Largo biedt u net dat beetje extra. Datgene, wat uw verblijf onvergetelijk maakt.

Luxe weekend aan zee

Droombestemmingen voor uw luxe weekend weg aan zee

U strijkt neer op de comfortabele loungeset van uw terras en zet een heerlijk koel glas wijn naast u neer. Wat is het hier stil, denkt u, terwijl u uw ogen sluit en luistert naar het geluid van de vogels en het ruisen van de zee. Dit kan niet alleen op een van onze locaties in het waterrijke Walcheren, maar bijvoorbeeld ook in de mondaine badplaats Cadzand-Bad of te midden van het duinrijke landschap van Kijkduin. Bij Largo geniet u van het goede leven op een droombestemming. Zo kunt u niet alleen romantisch overnachten in een royaal en stijlvol strandhuis, maar ook genieten van alle weelde in een luxe penthouse aan het Veerse Meer. Waar u ook voor kiest, uw luxe weekend weg aan zee biedt u altijd alle ruimte voor rust en ontspanning in de natuur of culturele en culinaire uitstapjes in levendige kustplaatsen en bruisende steden. Heeft u geen tijd of zin om zelf van alles uit te stippelen en plannen voor u vertrekt? Geen probleem. Vertel ons uw wensen en wij regelen het voor u.

Wasservilla am Veerse Meer

Verwonder u over de rust en ruimte dicht bij huis in eigen land

Ons waterrijke land herbergt zoveel natuurschoon en andere rijkdommen. Hoe heerlijk als u voor een luxe weekend weg aan zee hooguit een paar uur hoeft te rijden om er toch even helemaal uit te zijn. In onze kleinschalige luxe vakantieparken op de meest bijzondere plekken van Nederland waant u zich even in een heel andere wereld. Wie zichzelf een luxe weekend weg aan zee in een vakantieresort van Largo cadeau doet, komt altijd opgeladen terug vol verhalen en mooie herinneringen. Verrast u uw geliefde met een romantisch verblijf in een luxe beach villa met zeezicht of neemt u uw gezin mee voor wat quality time in een riante watervilla met terras op het water? Binnen mum van tijd maakt u een rustgevende wandeling in de natuur, leeft u zich lekker uit op het water of strijkt u neer bij dat befaamde restaurant, waar u al zoveel over gelezen had. Bij Largo verblijft u op een prachtige, stille plek, waar u geniet van de rust en de ruimte, terwijl u tegelijkertijd ook eenvoudig de gezelligheid van leuke steden opzoekt.

Luxe en comfort

Een eigen vakantiewoning met service op maat tijdens uw luxe weekendje weg aan zee

Kunt u ook zo genieten van een goede kop koffie of een weelderig opgemaakt bed? Zodra u tijdens uw luxe weekend weg aan zee uw eigen vakantievilla binnenloopt, heeft u het gevoel dat u in een hotel verblijft. Zo vindt u heerlijk geurende toiletartikelen in de badkamer en droogt u zich af met comfortabel zachte, grote handdoeken. Voor net dat beetje extra luxe en comfort beschikt u bijvoorbeeld over een heerlijke regendouche of een Kooduu-wijnkoeler en speaker. Largo biedt u ruime en stijlvolle vakantievilla’s, waarin het u aan niets ontbreekt. Met een luxe weekend weg aan zee bedoelen we ook daadwerkelijk dat u in alle opzichten luxe ervaart. We ontzorgen en faciliteren u waar we maar kunnen. U geniet van moderne voorzieningen, gemak en privacy. In uw vakantievilla is aan alles gedacht. Het enige dat u hoeft te doen, is uw koffer uitpakken en lekker doen waar u zin in heeft, of u nu de hele dag lekker luiert op uw terras of er heerlijk actief op uittrekt.

Vlissingen

Strand, natuur en hippe kustplaatsen tijdens uw luxe weekend weg aan zee

Gaat u lekker uitwaaien op het water of het strand, of cultuur snuiven of shoppen in de stad of in een hippe kustplaats? In onze vakantieparken kunt u alle kanten op tijdens uw luxe weekend weg in Nederland aan zee. In Largo Domein het Camperveer Veerse Meer geniet u bijvoorbeeld niet alleen van een grote, groene waterpartij en een watersportwalhalla, maar bezoekt u met het pontje ook eenvoudig het pittoreske plaatsje Veere of strijkt u neer in een luxe restaurant bij de jachthaven van Kamperland. In ons Noordzee Resort Vlissingen begeeft u zich niet alleen te midden van de natuurlijke rijkdommen van ‘de tuin van Zeeland’, maar ook van de kunst, cultuur en monumentale panden van de stad Vlissingen. Wilt u van het beste van twee werelden genieten tijdens uw luxe weekend weg aan zee? Dan boekt u Largo de Parade of Largo Penthouse Duinhof in Cadzand-Bad. Deze heerlijke badplaats aan het zuidelijkste puntje van de Nederlandse kustlijn grenst eveneens aan een prachtig natuurgebied in België en kent een Bourgondische inslag; puur genieten.

Luxus-Urlaub

Nu nog uw luxe weekend weg aan zee vastleggen

Wacht niet langer met het boeken van uw luxe weekend weg aan zee. Niets is immers lekkerder dan even volledig ontspannen, opladen en genieten van de weldaad van het water rondom uw eigen vakantievilla. Of u nu verblijft in een duinlodge, urban villa of luxe outdoorverblijf; u loopt uw balkon of terras op, ademt de frisse buitenlucht in en geniet, omringd door stilte of de gezellige bedrijvigheid van een stad. Waarschijnlijk kunt u niet wachten om lekker buiten te ontbijten of de veelzijdige omgeving te verkennen. Komt u tijdens de koudere dagen? Dan is het heerlijk knus en warm in uw vakantiewoning. Komt u met een groep vrienden of familie? Dan vindt iedereen er wel zijn favoriete plekje. We verwelkomen u graag voor uw luxe weekend weg aan zee.

Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie