Een luxe weekend weg in Nederland met Largo

Heeft u zin om even helemaal tot rust te komen in een natuurrijk gebied, met genoeg stilte om u heen en alle ruimte om te ontspannen met vrienden en familie? Dan is een luxe weekend weg in Nederland een uitstekende keuze. Nederland kent talloze onontdekte plekken waar u van ongerepte natuur en sfeervolle dorpjes geniet. Gaat u een luxe weekend weg in Nederland met Largo? Dan verblijft u bovendien in de meest luxe accommodaties. U vindt het grootste deel van onze luxe vakantieparken in Zeeland, maar ook in Zuid-Holland bieden wij comfortabele accommodaties aan.

Luxe weekend

Onze bestemmingen

U hoeft niet naar het buitenland om een luxe weekend weg te beleven. Bij Largo hebben we namelijk vakantieparken op de mooiste bestemmingen van Nederland, bijvoorbeeld aan de rand van het Veerse Meer. Kijk uit over het kabbelende water vanuit uw watervilla op Largo Harbour Village of proef de romantische sfeer op Largo Domein het Camperveer. Wilt u de Zeeuwse kust verkennen tijdens een luxe weekend weg in Nederland? Dan voelt u zich helemaal thuis in de exclusieve villa's van Largo Noordzee Résidence Dishoek. Het is ook mogelijk om in een penthouse over de golvende zee uit te kijken, bijvoorbeeld bij Largo Duinhof Cadzand-Bad. Heeft u altijd al op een van de uitgestrekte stranden van Zuid-Holland willen slapen? Breng uw weekendje weg in Nederland dan in luxe door bij Largo Beach Houses Den Haag.

Strand en duinen Nederland

Verken de natuur

Wanneer u een luxe weekend weg in Nederland doorbrengt in een accommodatie van Largo bevindt u zich altijd aan of vlak bij het water. Zo geniet u van een luxe weekend weg aan zee of wandelt u rondom de stille meren die in Nederland te vinden zijn. Tijdens uw vakantie in eigen land ontdekt u bijzondere natuurgebieden, zoals de Verdronken Zwarte Polder in Zeeuws-Vlaanderen. Zie hoe het samenspel van land en water voor een bijzonder landschap zorgt en geniet van een rustgevende wandeling. Tussen Scheveningen en Kijkduin ligt het beschermde Westduinpark. Hier maakt u mooie fietstochten tijdens uw luxe weekend weg in Nederland. Dichte bossen, uitgestrekte graslanden en hoge duintoppen wisselen elkaar hier moeiteloos af.

Fort Rammekes

Ontdek de rijke cultuur van Nederland

Tijdens een luxe weekend weg in Nederland heeft u de kans om de veelzijdige cultuur van ons land te ervaren. Zo wandelt u door oude vissersdorpen zoals Breskens, waar u meer over de lokale geschiedenis leert in het Visserijmuseum. In Vlissingen wandelt u over de versterkte muren van Fort Rammekens, terwijl u uitkijkt over de Noordzee. In Zuid-Holland ontdekt u het grootste schilderij van Nederland in Panorama Mesdag, waarna u richting Katwijk reist om over het vroegere vissersbestaan te leren in het Katwijks Museum.

Luxe weekend

Comfortabele faciliteiten tijdens een luxe weekend weg in Nederland

Even helemaal ontspannen tijdens een luxe weekend weg in Nederland? Dat is geen punt wanneer u op een vakantiepark van Largo verblijft. Ons verhaal begint in 2014, waarbij we ons vanaf het eerste moment hebben ingezet om luxe en comfortabele accommodaties aan te bieden. Hier heeft u een eigen tuin of zonovergoten balkon tot uw beschikking. De stijlvolle inrichting en grote ramen zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Tijdens uw luxe weekend weg in Nederland maakt u ook gebruik van faciliteiten zoals een sauna, regendouche, smart-tv en moderne keuken. 

Luxe vakantie

De luxe van onze service op maat

U mag altijd rekenen op de uitstekende service van Largo en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens een luxe weekend weg in Nederland. Wilt u 's ochtends wakker worden met een uitgebreid ontbijt? Wij regelen het voor u. Daarnaast zijn wij uw eerste aanspreekpunt wanneer u een excursie wilt boeken of graag een schoonheidsspecialist langs wilt laten komen. Heeft u een oppas voor de kinderen nodig? Ook dat regelen wij graag. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw accommodatie tot in de puntjes verzorgd is, inclusief een luxe opgemaakt bed en zachte badhanddoeken in de badkamer. Zo begint u zorgeloos aan uw luxe weekend weg in Nederland.

Middelburg

Er even tussenuit met Largo

Soms is een luxe weekendje weg in Nederland voldoende om uw batterij weer op te laden. Tijdens een kort weekend geniet u van de natuur en krijgt u de kans om Nederlandse steden te verkennen. Aan het eind van de dag deelt u mooie verhalen met uw dierbaren, terwijl u van de gemoedelijke sfeer in uw eigen tuin geniet. Ontdek de mooie vakantieparken van Largo en beleef een zorgeloos en luxe weekend weg in Nederland.

Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie