Terug naar het overzicht

Natuurrijk genietenOntspannende en luxe vakantie in Zeeland

Minibelle

Zorgeloos genieten in een luxe appartement met uitzicht op de Zeeuwse natuur is wat Anna van @Minibelle.nl met haar gezin deed. Tijdens de kerstvakantie verbleven zij in het gloednieuwe appartementencomplex Villa Helena van Largo Domein het Camperveer Veerse Meer. Ontdek de belevingen tijdens hun vakantie in het verhaal hieronder. 

Minibelle
Minibelle
Minibelle
Minibelle
Minibelle

Vlakbij het dorpje Kamperland in het natuurrijke Zeeland ligt Largo Domein 'Het Camperveer'. Uitermate geschikt voor gezinnen die rust en luxe opzoeken. Hier kun je optimaal genieten van de natuur en de rust.

Het nieuwe appartementencomplex Villa Helena staat in natuurgebied het Veerse Meer met een prachtig uitzicht hierop. De appartementen zijn voor 4 of 6 personen inclusief dakterras en voorzien van alle luxe voor een heerlijke vakantie.

Tijdens onze kerstvakantie bij Largo Domein het Camperveer ontbrak het aan helemaal niets! We hebben een heerlijke midweek tijdens de Kerst in het penthouse van Villa Helena doorgebracht. Wat een luxe en rust: Heerlijke zachte bedden, open leef keuken met kookeiland, verse koffie in de ochtend, een prachtig uitzicht... Alle luxe die we gewend zijn in ons eigen huis was er.

Minibelle
Minibelle

Je zit letterlijk middenin de natuur. In de ochtend kon je genieten van de eerste zonnestralen en een prachtig uitzicht vanuit het slaapkamerraam. Bij warmer weer kan je op het balkon of dakterras zitten.

Natuurrijk genieten

Er is zoveel te doen en te beleven in de omgeving. Een klein stukje lopen of met de auto zit je aan het Veerse Meer en kan je een wandeling maken in het natuurgebied De Schotsman. Ook een uitstapje naar de Middelburg, Domburg en Veere is een echte aanrader. Er zijn diverse activiteiten, markten en belevenissen in Zeeland.

Minibelle
Minibelle

Dat allemaal hoef je niet eens nog helemaal uit te zoeken, want elk appartement beschikt over de ‘personal assistent’ pad. Daarin kan je alles up-to-date lezen, plattegrond en handleidingen bekijken, maar ook tips vinden over de beste restaurants in de omgeving. Heel handig!

Er zijn ook leuke hotspots als je Zeeland met de kinderen wil gaan verkennen zoals het Klok’uus speelparadijs met een eetgelegenheid; Kindercafe ’t Lokaaltje en speeltuin De Jonge Johannes in Middelburg; Het Arsenaal in Vlissingen; Vuurtoren ’t Lage Licht in Westkapelle; Tropical Zoo en natuurlijk het mooie brede zandstrand van Domburg. Er zijn ook enkele overdekte zwembaden in de nabije omgeving.

Largo Domein 'het Camperveer' aan het Veerse meer is vooral genieten van de natuur! Een uitstekende uitvalbasis voor fiets-, wandelroutes en boottochten.

Minibelle
Verhaal 26 van 33
Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie